تار نمای تخصصی علوم گیاهی فنی و حرفه ای میانه


تار نمای تخصصی علوم گیاهی فنی و حرفه ای میانه


کباب کوبیده قارچ

قابل توجه رستوران های بزرگ

کباب کوبیده قارچ را به منوی خود اضافه نمایید

     http://vmehdizadeh.persiangig.com/image/new_folder/WWW.IranZaminMushroom%20%282%29.JPG

مصرف قارچ در این نوع کباب سبب ترد کردن و خوش مزه نمودن کباب می شود. میزان مصرف آن به میزان ۱۰ درصد جایگزین گوشت قرمز می باشد.  کاتالوگ مربوط به میزان و نحوه مصرف به همراه بسته بندی ها ارائه می شود. جایگزین مناسب گوشت قرمز

از ویژگی های خاص این کباب:

  • افزایش تردی و مزه کباب
  •  تنوع پروتئینی بالاتر
  • کاهش میزان چربی کباب
  • افزودن خواص  قارچ به کباب (افزودن فیبر، مواد معدنی، دارویی، آنتی اکسیدان)

سفارش برای رستوران ها

بسته های یک کیلویی چرخ کرده برای تست به صورت رایگان به رستوران های بزرگ تحویل داده می شود.

ظروف بسته بندی شده ۵ ، ۱۰ و ۲۰ کیلویی قارچ چرخ کرده به رستوران های تهران

قیمت هر کلیو قارچ چرخ کرده بسته به میزان مصرف ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان خواهد بود

http://vmehdizadeh.persiangig.com/image/new_folder/WWW.IranZaminMushroom%20%283%29.JPG



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: مهندس امیر شهبازی | تاريخ: چهار شنبه 18 مرداد 1391برچسب:کباب کوبیده قارچ, | موضوع: <-PostCategory-> |